Zien: Marieke Elsinga danst als gabber op Rainbow High In The Sky

Zien: Marieke Elsinga danst als gabber op Rainbow High In The Sky

Zien: Marieke Elsinga danst als gabber op Rainbow High In The Sky Om het af te leren deelt Marieke Elsinga nog een video van het nieuwe Qmusic spel Raad de 90’s Track. GabberIn het spel beeldt Marieke Elsinga het nummer Rainbow High In The Sky van Dj Paul Elstak uit. Op een gegeven moment gaat Marieke los en danst ze als een echte gabber. Zullen Mattie Valk en Tom het nummer raden? Bekijk de video hierboven. Benieuwd hoe Qmusic-stagiair Joe Banger Hart van Rob de Nijs uitbeeldt? Bekijk Joe's optreden in Raad de 90’s Track terug. Of bekijk hieronder hoe Marieke Elsinga Freak Me van Another Level uitbeeldt. Sexy Marieke Elsinga beeldt Freak Me uit in Raad de 90’s Track Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marieke Elsinga danst als gabber op Rainbow High In The Sky

Om het af te leren deelt Marieke Elsinga nog een video van het nieuwe Qmusic spel Raad de 90’s Track.

Gabber
In het spel beeldt Marieke Elsinga het nummer Rainbow High In The Sky van Dj Paul Elstak uit. Op een gegeven moment gaat Marieke los en danst ze als een echte gabber. Zullen Mattie Valk en Tom het nummer raden? Bekijk de video hierboven.

Benieuwd hoe Qmusic-stagiair Joe Banger Hart van Rob de Nijs uitbeeldt? Bekijk Joe's optreden in Raad de 90’s Track terug. Of bekijk hieronder hoe Marieke Elsinga Freak Me van Another Level uitbeeldt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga danst als gabber op Rainbow High In The Sky of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV