Filmtip: Spannende actie/thriller Taken 3 met onze Famke Janssen

Filmtip: Spannende actie/thriller Taken 3 met onze Famke Janssen

Filmtip: Spannende actie/thriller Taken 3 met onze Famke Janssen In Taken 3 stort het leven van gepensioneerd CIA-agent Bryan Mills, gespeeld door Liam Neeson in. Hij wordt vals beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw. Met de politie en de FBI op zijn hielen gaat hij op zoek naar de echte moordenaar. HuwelijksproblemenOp een dag staat Lenore, gespeeld door de Nederlandse Famke Janssen, bij hem op de stoep om hem te vertellen over haar huwelijksproblemen. Lenores man is daar niet van gediend: hij waarschuwt Bryan dat hij vooral uit haar buurt moet blijven. De volgende dag vindt Bryan de dode Lenore in zijn eigen appartement. Voor de lokale politie is een en een twee. En Bryan wordt vals beschuldigd.... Taken 3 is vanavond (zondag 16 februari) om 20:00 uur te zien bij Veronica. Bekijk hierboven de trailer van Taken 3. Bekijk ook Dit is de nieuwe trailer Cold Pursuit met Liam Neeson Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Spannende actie/thriller Taken 3 met onze Famke Janssen

In Taken 3 stort het leven van gepensioneerd CIA-agent Bryan Mills, gespeeld door Liam Neeson in. Hij wordt vals beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw. Met de politie en de FBI op zijn hielen gaat hij op zoek naar de echte moordenaar.

Huwelijksproblemen
Op een dag staat Lenore, gespeeld door de Nederlandse Famke Janssen, bij hem op de stoep om hem te vertellen over haar huwelijksproblemen. Lenores man is daar niet van gediend: hij waarschuwt Bryan dat hij vooral uit haar buurt moet blijven.

De volgende dag vindt Bryan de dode Lenore in zijn eigen appartement. Voor de lokale politie is een en een twee. En Bryan wordt vals beschuldigd....

Taken 3 is vanavond (zondag 16 februari) om 20:00 uur te zien bij Veronica. Bekijk hierboven de trailer van Taken 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Spannende actie/thriller Taken 3 met onze Famke Janssen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV