Klaas Jan Huntelaar over Ajax - RKC: "Je wil meer goals maken"

Klaas Jan Huntelaar over Ajax - RKC: "Je wil meer goals maken"

Klaas Jan Huntelaar over Ajax - RKC: "Je wil meer goals maken" Klaas Jan Huntelaar is niet ontevreden, maar ook niet tevreden over de wedstrijd van zondag: "Ik denk dat we niet heel goed speelde. Je wil meer goals maken als team zijnde, het kan een stukje beter." Ook heeft hij het nog even over de transfer van Ziyech: "Je weet dat er het een en ander speelt. Het is een mooie stap voor hem. Hij is er klaar voor." Bekijk het interview met Klaas Jan Huntelaar hierboven. Ajax - RKC Waalwijk 3-0 door Klaas Jan Huntelaar Bekijk deze video »
Voetbal :
Klaas Jan Huntelaar over Ajax - RKC: "Je wil meer goals maken"

Klaas Jan Huntelaar is niet ontevreden, maar ook niet tevreden over de wedstrijd van zondag: "Ik denk dat we niet heel goed speelde. Je wil meer goals maken als team zijnde, het kan een stukje beter." Ook heeft hij het nog even over de transfer van Ziyech: "Je weet dat er het een en ander speelt. Het is een mooie stap voor hem. Hij is er klaar voor."

Bekijk het interview met Klaas Jan Huntelaar hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klaas Jan Huntelaar over Ajax - RKC: "Je wil meer goals maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV