Bizar: Voetbal komt als boomerang terug door heftige storm Dennis

Bizar: Voetbal komt als boomerang terug door heftige storm Dennis

Bizar: Voetbal komt als boomerang terug door heftige <em>storm Dennis</em> Storm Dennis was een stuk minder heftig in Nederland dan storm Ciara (op 9 februari 2020). In Engeland was storm Dennis wel hevig. Een jongen probeert in de bovenstaande video een voetbal te schieten richting de storm, maar deze komt als een boomerang terug. Bekijk de beelden hierboven. Alle video's van Storm Dennis Buienradar: "Storm Dennis ligt op de loer, met kans op zware windstoten" Bekijk deze video » Zondag kans op de warmste 16 februari sinds 1901 in combinatie met storm Dennis Bekijk deze video » Storm Dennis is in aantocht, het Verenigd Koninkrijk bereidt zich voor Bekijk deze video » Storm Dennis: Vrachtwagen vol melk van weg geblazen op N32, overal melk Bekijk deze video » Storm Dennis: Code geel afgegeven Bekijk deze video » Storm Dennis: Vliegtuig landt met moeite op Heathrow Airport Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizar: Voetbal komt als boomerang terug door heftige storm Dennis

Storm Dennis was een stuk minder heftig in Nederland dan storm Ciara (op 9 februari 2020). In Engeland was storm Dennis wel hevig. Een jongen probeert in de bovenstaande video een voetbal te schieten richting de storm, maar deze komt als een boomerang terug. Bekijk de beelden hierboven.

Alle video's van Storm Dennis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Voetbal komt als boomerang terug door heftige storm Dennis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV