Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Kees & Co

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Kees & Co

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen <em>Kees &amp; Co</em> Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf 22 februari 2020 te zien op RTL 4. Dit keer zonder Chantal Janzen, die door haar drukke schema geen ruimte meer kon vinden voor de opnames. Chantal's plaats wordt ingenomen door Tina de Bruin, je kunt haar kennen van de Optimel-reclames en als Wie is de Mol?-deelneemster in 2020. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Kees & Co hierboven. Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Kees & Co terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe aanwinst voor Kees & Co, Tina de Bruin vervangt Chantal Janzen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Kees & Co

Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf 22 februari 2020 te zien op RTL 4. Dit keer zonder Chantal Janzen, die door haar drukke schema geen ruimte meer kon vinden voor de opnames.

Chantal's plaats wordt ingenomen door Tina de Bruin, je kunt haar kennen van de Optimel-reclames en als Wie is de Mol?-deelneemster in 2020. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Kees & Co hierboven.

Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Kees & Co terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen Kees & Co of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen