Tjitske Reidinga over succesvol jaar: "Ik heb mezelf weer opnieuw uitgevonden"

Tjitske Reidinga over succesvol jaar: "Ik heb mezelf weer opnieuw uitgevonden"

Tjitske Reidinga over succesvol jaar: "Ik heb mezelf weer opnieuw uitgevonden" Tjitske Reidinga schitterde naast Linda de Mol en Elise Schaap in April, May en June, ze komt dit jaar met een nieuwe tv-serie én maakt haar theatercomeback. Het gaat de actrice voor de wind. SuccesvolVrijdag 21 februari gaat haar nieuwe theaterstuk Dangerous liaisons in premiere. Bijna alles wat ze aanraakt lijkt goud te worden. Ook alle hoge bezoekersaantallen voor de films waarin ze speelt vindt ze te gek. In het bovenstaande RTL Boulevard-fragment vertelt ze hoe geweldig ze dat vindt in deze tijd van Netflix. Daarnaast laat ze weten dat ze zichzelf weer opnieuw heeft uitgevonden, en daarom succesvol lijkt te zijn in alles. Zie het RTL Boulevard-fragment met Tjitske Reidinga hierboven. Bekijk ook Tjitske Reidinga over flirten: ''Ik ben een soort Bridget Jones, heel onhandig'' Bekijk deze video » April, May en June is een heuse kijkcijferhit: "500.000 is echt heel verrassend" Bekijk deze video »
TV :
Tjitske Reidinga over succesvol jaar: "Ik heb mezelf weer opnieuw uitgevonden"

Tjitske Reidinga schitterde naast Linda de Mol en Elise Schaap in April, May en June, ze komt dit jaar met een nieuwe tv-serie én maakt haar theatercomeback. Het gaat de actrice voor de wind.

Succesvol
Vrijdag 21 februari gaat haar nieuwe theaterstuk Dangerous liaisons in premiere. Bijna alles wat ze aanraakt lijkt goud te worden. Ook alle hoge bezoekersaantallen voor de films waarin ze speelt vindt ze te gek. In het bovenstaande RTL Boulevard-fragment vertelt ze hoe geweldig ze dat vindt in deze tijd van Netflix. Daarnaast laat ze weten dat ze zichzelf weer opnieuw heeft uitgevonden, en daarom succesvol lijkt te zijn in alles.

Zie het RTL Boulevard-fragment met Tjitske Reidinga hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tjitske Reidinga over succesvol jaar: "Ik heb mezelf weer opnieuw uitgevonden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV