Storm Dennis maakt het fietsers op de Erasmusbrug knap lastig, bekijk de video

Storm Dennis maakt het fietsers op de Erasmusbrug knap lastig, bekijk de video

Storm Dennis maakt het fietsers op de Erasmusbrug knap lastig, bekijk de video Storm Dennis maakte het de piloten die zondag boven Engeland vlogen erg moeilijk. Maar niet alleen het vliegverkeer had last van de windstoten, ook de fietsers in Nederland ondervonden een moeilijke fietstocht, bijvoorbeeld over de Erasmusbrug. Bekijk de beelden van YouTube-kanaal Rijnmond hierboven. Alle video's van Storm Dennis Buienradar: "Storm Dennis ligt op de loer, met kans op zware windstoten" Bekijk deze video » NOS Stories: storm Dennis is onderweg en 150 miljoen euro schade door Ciara Bekijk deze video » Zondag kans op de warmste 16 februari sinds 1901 in combinatie met storm Dennis Bekijk deze video » Storm Dennis is in aantocht, het Verenigd Koninkrijk bereidt zich voor Bekijk deze video » Storm Dennis: Vrachtwagen vol melk van weg geblazen op N32, overal melk Bekijk deze video » Storm Dennis: Code geel afgegeven Bekijk deze video » Storm Dennis: Vliegtuig landt met moeite op Heathrow Airport Bekijk deze video » Bizar: Voetbal komt als boomerang terug door heftige storm Dennis Bekijk deze video »
Nieuws :
Storm Dennis maakt het fietsers op de Erasmusbrug knap lastig, bekijk de video

Storm Dennis maakte het de piloten die zondag boven Engeland vlogen erg moeilijk. Maar niet alleen het vliegverkeer had last van de windstoten, ook de fietsers in Nederland ondervonden een moeilijke fietstocht, bijvoorbeeld over de Erasmusbrug.

Bekijk de beelden van YouTube-kanaal Rijnmond hierboven.

Alle video's van Storm Dennis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Storm Dennis maakt het fietsers op de Erasmusbrug knap lastig, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV