Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD"

Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD"

Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" Alle fragmenten van aflevering 1 Zondag met Lubach Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? ZelfproMotie nieuwe trend in Tweede Kamer Bekijk deze video » Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten" Bekijk deze video » Arjen Lubach snapt niets van vrije markt: "Amazon heeft het kapitalisme uitgespeeld" Bekijk deze video » Er is een nieuw virus in de wereld. Daarom beginnen we met het Coronajournaal! Met: paniek, het virus in Nederland, discriminatie, een liedje van Lex Gaarthuis en een GroenLinks-motie tegen alle beledigingen. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD"

Alle fragmenten van aflevering 1 Zondag met Lubach

Er is een nieuw virus in de wereld. Daarom beginnen we met het Coronajournaal! Met: paniek, het virus in Nederland, discriminatie, een liedje van Lex Gaarthuis en een GroenLinks-motie tegen alle beledigingen.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV