Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten"

Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten"

Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten" Alle fragmenten van aflevering 1 Zondag met Lubach Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? ZelfproMotie nieuwe trend in Tweede Kamer Bekijk deze video » Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten" Bekijk deze video » Arjen Lubach snapt niets van vrije markt: "Amazon heeft het kapitalisme uitgespeeld" Bekijk deze video » Thierry Baudet twitterde dat twee van zijn ‘dierbare vriendinnen’ ernstig lastig waren gevallen in de trein door vier Marokkanen. Zij bleken drie controleurs van de NS en een politieagent in burger. Baudet probeert nu te profiteren van alles ophef, want zoals de FvD-achterban zegt: het hád gebeurd kunnen zijn. Een van die vier Marokkanen die in die trein had kúnnen zitten hebben wij gesproken. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten"

Alle fragmenten van aflevering 1 Zondag met Lubach

Thierry Baudet twitterde dat twee van zijn ‘dierbare vriendinnen’ ernstig lastig waren gevallen in de trein door vier Marokkanen. Zij bleken drie controleurs van de NS en een politieagent in burger. Baudet probeert nu te profiteren van alles ophef, want zoals de FvD-achterban zegt: het hád gebeurd kunnen zijn. Een van die vier Marokkanen die in die trein had kúnnen zitten hebben wij gesproken.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lubach over tweet Thierry Baudet: "Er hadden marokkanen in de trein kunnen zitten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV