Video: Ireen Wüst wereldkampioene op de 1500 meter

Video: Ireen Wüst wereldkampioene op de 1500 meter

Video: <em>Ireen Wüst</em> wereldkampioene op de 1500 meter Ireen Wüst heeft zondag op de WK Afstanden het goud gepakt op de 1500 meter. Ze werd wereldkampioen door haar directe concurrente Jevgenia Lalenkova - die het zilver meenam - te verslaan. Wüst is enorm trots op haar prestatie: "Sinds ik wist dat de WK in Salt Lake City zouden zijn, was deze dag heel belangrijk voor mij. Ik wilde heel goed zijn." Wüst wilde gaan voor het wereldrecord van de Japanse Miho Tagagi, maar dat lukte niet." Bekijk het fragment over Ireen Wüst hierboven. VIDEO: Russin Natalia Voronina verrassende winnares 5 kilometer op WK Afstanden Bekijk deze video » Jutta Leerdam wereldkampioen op 1000 meter: 'Dit is ongelooflijk, niet normaal' Bekijk deze video »
Sport :
Video: Ireen Wüst wereldkampioene op de 1500 meter

Ireen Wüst heeft zondag op de WK Afstanden het goud gepakt op de 1500 meter. Ze werd wereldkampioen door haar directe concurrente Jevgenia Lalenkova - die het zilver meenam - te verslaan.

Wüst is enorm trots op haar prestatie: "Sinds ik wist dat de WK in Salt Lake City zouden zijn, was deze dag heel belangrijk voor mij. Ik wilde heel goed zijn." Wüst wilde gaan voor het wereldrecord van de Japanse Miho Tagagi, maar dat lukte niet."

Bekijk het fragment over Ireen Wüst hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ireen Wüst wereldkampioene op de 1500 meter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV