Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland?

Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland?

UPDATE: André en Bridget hebben de breuk bevestigd

Evert Santegoeds heeft zondagavond in Shownieuws gemeld dat het rommelt tussen Bridget Maasland en André Hazes. Laatstgenoemde zou zelfs vrijdag, op Valentijnsdag notabene, zijn spullen uit het huis van zijn vriendin hebben weggehaald.

Wachten op vliegveld
De hoofdredacteur van Privé heeft meerdere redenen om aan te nemen dat het niet goed gaat tussen de twee: "Bridget heeft afgelopen week een half uur zitten wachten op het vliegveld, voordat André haar kwam ophalen." Wellicht was de blondine daar niet zo blij mee. De twee waren samen op vakantie op Curaçao, waar overigens ook de ex van Hazes, Monique Westenberg aanwezig was. Wellicht dat dat ook voor wat onrust heeft gezorgd.

Reactie Hazes en Maasland
Ook vindt Santegoeds het erg opmerkelijk dat zowel Maasland als Hazes zondag niet wilden reageren op de geruchten: "Wellicht wil Bridget de primeur aan een ander programma geven", stelt hij met enige venijn. Hazes houdt momenteel een mediastop en daar wilde zijn management niet van afwijken dit weekend.

Hazes plaatst bijzondere video op Instagram
Maandag zal dit verhaal ongetwijfeld een vervolg krijgen maar op Twitter wordt er al volop gereageerd op het nieuws. Bekijk hieronder enige opmerkingen. Daaronder zie je een video die Hazes vanavond op zijn Instagrampagina plaatste, waarop Trijntje Oosterhuis het nummer Kleine Jongen zingt, met de wellicht toepasselijke woorden: "Het leven is niet makkelijk, er is tegenspoed op ieder ogenblik."

Bekijk ook de uitzending van Shownieuws met het nieuws over de mogelijke breuk tussen Bridget Maasland en André Hazes.


Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? UPDATE: André en Bridget hebben de breuk bevestigd Evert Santegoeds heeft zondagavond in Shownieuws gemeld dat het rommelt tussen Bridget Maasland en André Hazes. Laatstgenoemde zou zelfs vrijdag, op Valentijnsdag notabene, zijn spullen uit het huis van zijn vriendin hebben weggehaald. Wachten op vliegveldDe hoofdredacteur van Privé heeft meerdere redenen om aan te nemen dat het niet goed gaat tussen de twee: "Bridget heeft afgelopen week een half uur zitten wachten op het vliegveld, voordat André haar kwam ophalen." Wellicht was de blondine daar niet zo blij mee. De twee waren samen op vakantie op Curaçao, waar overigens ook de ex van Hazes, Monique Westenberg aanwezig was. Wellicht dat dat ook voor wat onrust heeft gezorgd. Reactie Hazes en MaaslandOok vindt Santegoeds het erg opmerkelijk dat zowel Maasland als Hazes zondag niet wilden reageren op de geruchten: "Wellicht wil Bridget de primeur aan een ander programma geven", stelt hij met enige venijn. Hazes houdt momenteel een mediastop en daar wilde zijn management niet van afwijken dit weekend. Hazes plaatst bijzondere video op InstagramMaandag zal dit verhaal ongetwijfeld een vervolg krijgen maar op Twitter wordt er al volop gereageerd op het nieuws. Bekijk hieronder enige opmerkingen. Daaronder zie je een video die Hazes vanavond op zijn Instagrampagina plaatste, waarop Trijntje Oosterhuis het nummer Kleine Jongen zingt, met de wellicht toepasselijke woorden: "Het leven is niet makkelijk, er is tegenspoed op ieder ogenblik." Bekijk ook de uitzending van Shownieuws met het nieuws over de mogelijke breuk tussen Bridget Maasland en André Hazes. Bekijk ook Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland" Bekijk deze video » André Hazes en Bridget inderdaad uit elkaar: dit is de reden Bekijk deze video » "André Hazes is nog teveel bezig met Monique en zoontje" Bekijk deze video »
Show :
Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV