Samenvatting Real Madrid - Celta de Vigo (La Liga)

Samenvatting Real Madrid - Celta de Vigo (La Liga)

Samenvatting Real Madrid - Celta de Vigo (La Liga) Real Madrid en Barcelona blijven in een verwoede strijd om de koppositie verwikkeld. Barça won zaterdag met 2-1 van Getafe, maar Real slaagde er zondagavond niet in om Celta de Vigo (18de in de competitie) te verslaan. In Madrid werd het 2-2, waardoor Real nu nog maar één puntje voorsprong heeft op de Catalaanse concurrent. Bekijk de samenvatting van Real Madrid - Celta de Vigo hierboven. Samenvatting Osasuna - Real Madrid (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting FC Barcelona - Getafe Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Real Madrid - Celta de Vigo (La Liga)

Real Madrid en Barcelona blijven in een verwoede strijd om de koppositie verwikkeld. Barça won zaterdag met 2-1 van Getafe, maar Real slaagde er zondagavond niet in om Celta de Vigo (18de in de competitie) te verslaan. In Madrid werd het 2-2, waardoor Real nu nog maar één puntje voorsprong heeft op de Catalaanse concurrent.

Bekijk de samenvatting van Real Madrid - Celta de Vigo hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Real Madrid - Celta de Vigo (La Liga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV