Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland"

Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland"

Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland" UPDATE: André en Bridget hebben de breuk bevestigd Evert Santegoeds was er gisteravond als de kippen bij om te melden dat André Hazes en Bridget Maasland inderdaad uit elkaar zijn. De showbizzverslaggever kreeg vrijdag al ter ore dat Hazes zijn spullen heeft gepakt bij Maasland. Geen hartjes en roosjesEn vrijdag was het 14 februari, dus: Valentijnsdag. Als een echte roddeljournalist hielden Santegoeds en zijn team de social media van Hazes en Maasland in de gaten, maar er verschenen de hele dag geen hartjes, roosjes of champagne. Ook verscheen er al eerder een innige foto van André Hazes met Monique Westenberg op Curaçao. Allemaal aanwijzingen dat het tussen Hazes en Maasland echt over is. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Zonvakantie André Hazes met Briget Maasland en zijn ex Monique: 'Geslaagd tripje' Bekijk deze video » Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? Bekijk deze video »
Gossip :
Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland"

UPDATE: André en Bridget hebben de breuk bevestigd

Evert Santegoeds was er gisteravond als de kippen bij om te melden dat André Hazes en Bridget Maasland inderdaad uit elkaar zijn. De showbizzverslaggever kreeg vrijdag al ter ore dat Hazes zijn spullen heeft gepakt bij Maasland.

Geen hartjes en roosjes
En vrijdag was het 14 februari, dus: Valentijnsdag. Als een echte roddeljournalist hielden Santegoeds en zijn team de social media van Hazes en Maasland in de gaten, maar er verschenen de hele dag geen hartjes, roosjes of champagne. Ook verscheen er al eerder een innige foto van André Hazes met Monique Westenberg op Curaçao. Allemaal aanwijzingen dat het tussen Hazes en Maasland echt over is.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV