Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar: "We zijn uit elkaar gegroeid"

Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar: "We zijn uit elkaar gegroeid"

Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky zijn na 13 jaar uit elkaar, zo heeft de kickbokser bekend gemaakt: "Ik ben nog steeds verliefd op de mooie herinneringen en momenten die we samen hebben meegemaakt."

Privacy
Verhoeven laat weten dat ze in de loop van de jaren uit elkaar gegroeid zijn. Hij vraagt de media om zijn privacy en die van zijn gezin te respecteren: "We willen het privé houden zodat we de tijd hebben om er mee om te leren gaan." Bekijk zijn verklaring, die hij op Instagram plaatste, hieronder. Daaronder zie je hoe hij deze dagen druk aan het trainen is.

Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar: "We zijn uit elkaar gegroeid" Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky zijn na 13 jaar uit elkaar, zo heeft de kickbokser bekend gemaakt: "Ik ben nog steeds verliefd op de mooie herinneringen en momenten die we samen hebben meegemaakt." PrivacyVerhoeven laat weten dat ze in de loop van de jaren uit elkaar gegroeid zijn. Hij vraagt de media om zijn privacy en die van zijn gezin te respecteren: "We willen het privé houden zodat we de tijd hebben om er mee om te leren gaan." Bekijk zijn verklaring, die hij op Instagram plaatste, hieronder. Daaronder zie je hoe hij deze dagen druk aan het trainen is. Bekijk ook Rico Verhoeven daagt Badr Hari opnieuw uit: "Laten we het gewoon nog een keer doen" Bekijk deze video » Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? Bekijk deze video »
Show :
Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar: "We zijn uit elkaar gegroeid"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar: "We zijn uit elkaar gegroeid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV