Bekijk trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Bekijk trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Bekijk trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 Binnenkort verschijnt het tweede seizoen van de Netflix-documentaireserie Formula 1: Drive to Survive. Hierin krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij het Formule 1-circus, waar ook de Nederlander Max Verstappen onderdeel van is. De druk, het spektakel, de teleurstellingen en de ruzies: alles is te zien in deze onthullende serie. Het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive is vanaf 28 februari te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven. Nieuwe auto Ferrari is groot risico: "Ze kunnen de plank helemaal misslaan" Bekijk deze video » Primeur: bekijk nieuwe Red Bull Formule 1-auto van Max Verstappen Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Binnenkort verschijnt het tweede seizoen van de Netflix-documentaireserie Formula 1: Drive to Survive. Hierin krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij het Formule 1-circus, waar ook de Nederlander Max Verstappen onderdeel van is. De druk, het spektakel, de teleurstellingen en de ruzies: alles is te zien in deze onthullende serie.

Het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive is vanaf 28 februari te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV