"André Hazes is nog teveel bezig met Monique en zoontje"

"André Hazes is nog teveel bezig met Monique en zoontje"

"André Hazes is nog teveel bezig met Monique en zoontje" Het is vandaag hét gesprek bij de koffieapparaat: de breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds bracht het nieuws zondag als eerste naar buiten en praat er maandag graag nog wat over door: "Het zat er al een week aan te komen. We hebben gezien wat zich afspeelde op Curaçao en dat was niet al te vrolijk." Rol mediaBridget zou geïrriteerd zijn geweest omdat Hazes haar maar liefst 32 minuten liet wachten toen ze aankwam op het vliegveld. Dat zou hebben meegespeeld bij de latere breuk. Het stel liet maandag in een verklaring weten dat de relatie mede beëindigd is vanwege de druk door de media. Santegoeds denkt daar het zijne van en stelt dat wanneer je zelf de social media zo voortdurend opzoekt je de hand ook wel in eigen boezem mag steken. Reden breuk"Het zit nog steeds goed tussen André en zijn ex-vriendin Monique. Ik denk dat dit veel eerder een reden voor de breuk is." Santegoeds denkt dat Hazes nog helemaal niet toe was aan deze nieuwe relatie: "Hij is in zijn hoofd nog veel te veel bezig met zijn oude gezinnetje en ik sluit niet uit dat hij zich weer vaker bij hun gaat begeven." Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "André Hazes heeft zijn biezen gepakt bij Bridget Maasland" Bekijk deze video » André Hazes en Bridget inderdaad uit elkaar: dit is de reden Bekijk deze video »
Show :
"André Hazes is nog teveel bezig met Monique en zoontje"

Het is vandaag hét gesprek bij de koffieapparaat: de breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds bracht het nieuws zondag als eerste naar buiten en praat er maandag graag nog wat over door: "Het zat er al een week aan te komen. We hebben gezien wat zich afspeelde op Curaçao en dat was niet al te vrolijk."

Rol media
Bridget zou geïrriteerd zijn geweest omdat Hazes haar maar liefst 32 minuten liet wachten toen ze aankwam op het vliegveld. Dat zou hebben meegespeeld bij de latere breuk. Het stel liet maandag in een verklaring weten dat de relatie mede beëindigd is vanwege de druk door de media. Santegoeds denkt daar het zijne van en stelt dat wanneer je zelf de social media zo voortdurend opzoekt je de hand ook wel in eigen boezem mag steken.

Reden breuk
"Het zit nog steeds goed tussen André en zijn ex-vriendin Monique. Ik denk dat dit veel eerder een reden voor de breuk is." Santegoeds denkt dat Hazes nog helemaal niet toe was aan deze nieuwe relatie: "Hij is in zijn hoofd nog veel te veel bezig met zijn oude gezinnetje en ik sluit niet uit dat hij zich weer vaker bij hun gaat begeven." Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "André Hazes is nog teveel bezig met Monique en zoontje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV