Temptation Island 2020: dit zijn de verleiders

Temptation Island 2020: dit zijn de verleiders

Temptation Island 2020: dit zijn de verleiders Bekijk en lees hier alles over de verleiders. De verleiders van het nieuwe seizoen van Temptation Island 2020 zijn bekend. Christophe, Grigor, Efrain, Bas, Daan, Sam, Matthieu en Joris gaan het de dames lastig maken, op een zonovergoten plek vol verleidingen. Bekijk hierboven en hieronder hoe de heren eruit zien, op beelden van VIJF en RTL. Temptation Island is vanaf 26 februari elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 te zien Bekijk ook Temptation Island keert terug na gesprekken over seksueel wangedrag Bekijk deze video » Angela de Jong niet verbaasd over terugkeer Temptation Island Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island 2020: dit zijn de verleiders

Bekijk en lees hier alles over de verleiders.

De verleiders van het nieuwe seizoen van Temptation Island 2020 zijn bekend. Christophe, Grigor, Efrain, Bas, Daan, Sam, Matthieu en Joris gaan het de dames lastig maken, op een zonovergoten plek vol verleidingen. Bekijk hierboven en hieronder hoe de heren eruit zien, op beelden van VIJF en RTL.

Temptation Island is vanaf 26 februari elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 te zien

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island 2020: dit zijn de verleiders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV