Wie Is De Mol?: Verraadt telefoonnummer dat Miljuschka de Mol is?

Wie Is De Mol?: Verraadt telefoonnummer dat Miljuschka de Mol is?

Molloten blijven maar gissen en allerlei theorieën vertellen allemaal iets anders over Wie Is De Mol?. Op basis van de laatste aflevering zijn er weer diverse nieuwe hints die wellicht verraden wie nou die Mol is…

Ook Rob is verdacht als Mol
Max van den Broek heeft voor De Telegraaf weer allerlei aanwijzingen op een rij gezet. Zo blijkt dat het telefoonnummer dat wordt gebruikt in het spel een hint kan zijn dat Miljuschka de Mol is. Van al die cijfers kun je namelijk haar geboortedatum maken. Maar ook Rob is een hoofdverdachte, hij zou met enveloppen hebben gesjoemeld. Bekijk de laatste hints van Wie Is De Mol? in de video hieronder.

Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv.

<em>Wie Is De Mol?</em>: Verraadt telefoonnummer dat Miljuschka de Mol is? Molloten blijven maar gissen en allerlei theorieën vertellen allemaal iets anders over Wie Is De Mol?. Op basis van de laatste aflevering zijn er weer diverse nieuwe hints die wellicht verraden wie nou die Mol is… Ook Rob is verdacht als MolMax van den Broek heeft voor De Telegraaf weer allerlei aanwijzingen op een rij gezet. Zo blijkt dat het telefoonnummer dat wordt gebruikt in het spel een hint kan zijn dat Miljuschka de Mol is. Van al die cijfers kun je namelijk haar geboortedatum maken. Maar ook Rob is een hoofdverdachte, hij zou met enveloppen hebben gesjoemeld. Bekijk de laatste hints van Wie Is De Mol? in de video hieronder. Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv. Claes Iversen is vijfde afvaller Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » Wie is de Mol?: De Mol verwisselt stiekem de enveloppen! Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie Is De Mol?: Verraadt telefoonnummer dat Miljuschka de Mol is?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie Is De Mol?: Verraadt telefoonnummer dat Miljuschka de Mol is? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV