Bekijk video: Verklapt liefdeslied Lange Frans dat hij terug is bij ex Daniëlle?

Bekijk video: Verklapt liefdeslied Lange Frans dat hij terug is bij ex Daniëlle?

Lange Frans zegt er officieel nog niks over, maar het lijkt er sterk op dat hij en zijn ex Daniëlle van Aalderen weer bij elkaar zijn. De rapper heeft een liefdevol nummer uitgebracht, met de titel Voor Daniëlle.

Scheiding Lange Frans na verslaving
Ruim drie jaar geleden kwam er een einde aan het huwelijk van Frans en Daniëlle, ze hebben twee kinderen samen. Zij liet destijds weten dat de rapper ‘zwaar verslaafd’ was. Ondanks dat ze hun relatie hadden verbroken, bleven ze vrienden. En nu lijkt het erop dat deze vriendschap toch weer is uitgegroeid tot een liefdesrelatie…

Benieuwd naar het liefdeslied van Lange Frans, genaamd Voor Daniëlle? Bekijk dan de video hieronder.

Bekijk video: Verklapt liefdeslied Lange Frans dat hij terug is bij ex Daniëlle? Lange Frans zegt er officieel nog niks over, maar het lijkt er sterk op dat hij en zijn ex Daniëlle van Aalderen weer bij elkaar zijn. De rapper heeft een liefdevol nummer uitgebracht, met de titel Voor Daniëlle. Scheiding Lange Frans na verslavingRuim drie jaar geleden kwam er een einde aan het huwelijk van Frans en Daniëlle, ze hebben twee kinderen samen. Zij liet destijds weten dat de rapper ‘zwaar verslaafd’ was. Ondanks dat ze hun relatie hadden verbroken, bleven ze vrienden. En nu lijkt het erop dat deze vriendschap toch weer is uitgegroeid tot een liefdesrelatie… Bekijk ook Lange Frans: "Die rap over Lil' Kleine moest eruit!" Bekijk deze video » Benieuwd naar het liefdeslied van Lange Frans, genaamd Voor Daniëlle? Bekijk dan de video hieronder.
Muziek :
Bekijk video: Verklapt liefdeslied Lange Frans dat hij terug is bij ex Daniëlle?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk video: Verklapt liefdeslied Lange Frans dat hij terug is bij ex Daniëlle? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV