Sprookjesrelatie Rico Verhoeven en Jacky ten einde: "Breuk niet meer te lijmen"

Sprookjesrelatie Rico Verhoeven en Jacky ten einde: "Breuk niet meer te lijmen"

Sprookjesrelatie Rico Verhoeven en Jacky ten einde: "Breuk niet meer te lijmen" Naast André Hazes en Bridget Maasland hebben ook Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne een punt achter hun relatie gezet. Dertien jaar lang waren de twee bij elkaar, maar ze trouwden nooit. Samen hebben ze drie kinderen gekregen. Rico Verhoeven en vriendin Jacky uit elkaar: "We zijn uit elkaar gegroeid" Bekijk deze video » TienersAls tieners leren de twee elkaar kennen en een mooie relatie volgt. De laatste jaren zijn de twee echter uit elkaar gegroeid, aldus Verhoeven. Zijn carrière is op een gegeven moment zó succesvol, dat het voor spanningen binnen de relatie heeft gezorgd. De enorme bekendheid van Verhoeven heeft een behoorlijke impact op het gezin. Bekijk de terugblik op de relatie van Rico Verhoeven en Jacky Duchenne hieronder.
Gossip :
Sprookjesrelatie Rico Verhoeven en Jacky ten einde: "Breuk niet meer te lijmen"

Naast André Hazes en Bridget Maasland hebben ook Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne een punt achter hun relatie gezet. Dertien jaar lang waren de twee bij elkaar, maar ze trouwden nooit. Samen hebben ze drie kinderen gekregen.

Tieners
Als tieners leren de twee elkaar kennen en een mooie relatie volgt. De laatste jaren zijn de twee echter uit elkaar gegroeid, aldus Verhoeven. Zijn carrière is op een gegeven moment zó succesvol, dat het voor spanningen binnen de relatie heeft gezorgd. De enorme bekendheid van Verhoeven heeft een behoorlijke impact op het gezin.

Bekijk de terugblik op de relatie van Rico Verhoeven en Jacky Duchenne hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sprookjesrelatie Rico Verhoeven en Jacky ten einde: "Breuk niet meer te lijmen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV