Bekijk Vogue-video van Meghan Markle die Queen Elizabeth heeft verboden

Bekijk Vogue-video van Meghan Markle die Queen Elizabeth heeft verboden

Financiële onafhankelijkheid zou voor Meghan Markle niet de enige reden zijn geweest om meer afstand te nemen van de Britse koninklijke familie. De vrouw van prins Harry heeft nu namelijk een video van Vogue op Instagram gezet, die eerder door Queen Elizabeth werd verboden…

Markle’s Vogue een groot succes
Meghan was vorig jaar eenmalig gasthoofdredacteur van de Britse Vogue en dit was een groot succes. Deze editie werd razendsnel verkocht en is het bestverkochte nummer van de afgelopen tien jaar. Om dit te vieren werd er een speciale video van achter de schermen gemaakt, maar daar zou de Britse koningin niet blij mee zijn geweest en daarom Meghan op het matje hebben geroepen.

Feestende Meghan blaast op toeter: niet koninklijk?
In de video is te zien dat Meghan een schitterend feesthoedje op zet en op een toetertje blaast. Dit zou niet zo ‘koninklijk’ zijn volgens het Britse paleis… Daarom heeft Elizabeth naar verluidt besloten dat deze video niet gepubliceerd mocht worden. Maar nu de Megxit rond is, stuurt de hertogin van Sussex deze video alsnog de wereld in…

Bekijk de verboden Vogue-video van Meghan Markle in de video hieronder.

Bekijk Vogue-video van Meghan Markle die Queen Elizabeth heeft verboden Financiële onafhankelijkheid zou voor Meghan Markle niet de enige reden zijn geweest om meer afstand te nemen van de Britse koninklijke familie. De vrouw van prins Harry heeft nu namelijk een video van Vogue op Instagram gezet, die eerder door Queen Elizabeth werd verboden… Markle’s Vogue een groot succesMeghan was vorig jaar eenmalig gasthoofdredacteur van de Britse Vogue en dit was een groot succes. Deze editie werd razendsnel verkocht en is het bestverkochte nummer van de afgelopen tien jaar. Om dit te vieren werd er een speciale video van achter de schermen gemaakt, maar daar zou de Britse koningin niet blij mee zijn geweest en daarom Meghan op het matje hebben geroepen. Bekijk ook Marc van der Linden over Meghan Markle en prins Harry: 'Ze hebben gekregen wat ze wilden' Bekijk deze video » Feestende Meghan blaast op toeter: niet koninklijk?In de video is te zien dat Meghan een schitterend feesthoedje op zet en op een toetertje blaast. Dit zou niet zo ‘koninklijk’ zijn volgens het Britse paleis… Daarom heeft Elizabeth naar verluidt besloten dat deze video niet gepubliceerd mocht worden. Maar nu de Megxit rond is, stuurt de hertogin van Sussex deze video alsnog de wereld in… Bekijk de verboden Vogue-video van Meghan Markle in de video hieronder.
Royals :
Bekijk Vogue-video van Meghan Markle die Queen Elizabeth heeft verboden
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Vogue-video van Meghan Markle die Queen Elizabeth heeft verboden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV