Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!”

Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!”

Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!” Gordon heeft een leven vol ups en downs en hoopt dat als hij een gelukswens mag pakken, hij eindelijk een mooie periode tegemoet gaat. Maar helaas pakt dat heel anders uit… Zo trekt de presentator het briefje ‘bad fortune’. “Het was een prachtige week, vol met hoogtepunten. En dan krijg je zo’n kutwens!" Bekijk het fragment van Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd in de video hierboven. Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd terugkijken bij Gids.tv. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder Bekijk deze video » Gordon gooit modder naar Patty Brard: ‘Net mijn stoute vervelende broertje’ Bekijk deze video »
TV :
Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!”

Gordon heeft een leven vol ups en downs en hoopt dat als hij een gelukswens mag pakken, hij eindelijk een mooie periode tegemoet gaat. Maar helaas pakt dat heel anders uit… Zo trekt de presentator het briefje ‘bad fortune’. “Het was een prachtige week, vol met hoogtepunten. En dan krijg je zo’n kutwens!"

Bekijk het fragment van Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd in de video hierboven.

Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Patty & Gordon Op Zoek Naar De Eeuwige Jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!” of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV