KNMI over storm Ellen: grote kans op code geel

KNMI over storm Ellen: grote kans op code geel

Storm Ciara en Dennis zijn net vertrokken maar nu is er alweer een nieuwe op komst: storm Ellen. In 5 Uur Live vertelt een weerexpert meer over de weersverwachting voor dit weekend.

Storm Ellen zorgt voor onstuimig weekend
“Voor ons zijn dit wel de leuke tijden”, bekent weerexpert Jan Rozema van KNMI. “We verwachten een onstuimig weekend met neerslag. En het zou zelfs ook weer kunnen zijn dat we daarvoor code geel gaan uitgeven”, vertelt hij. “Of het zwaarder wordt weten we nog niet.”

Bekijk de hele weersverwachting van het KNMI rond storm Ellen in de video hieronder.

KNMI over storm Ellen: grote kans op code geel Storm Ciara en Dennis zijn net vertrokken maar nu is er alweer een nieuwe op komst: storm Ellen. In 5 Uur Live vertelt een weerexpert meer over de weersverwachting voor dit weekend. Storm Ellen zorgt voor onstuimig weekend“Voor ons zijn dit wel de leuke tijden”, bekent weerexpert Jan Rozema van KNMI. “We verwachten een onstuimig weekend met neerslag. En het zou zelfs ook weer kunnen zijn dat we daarvoor code geel gaan uitgeven”, vertelt hij. “Of het zwaarder wordt weten we nog niet.” Bekijk ook Storm Ellen is onderweg: komend weekend opnieuw chaos? Bekijk deze video » Bekijk de hele weersverwachting van het KNMI rond storm Ellen in de video hieronder.
Weer :
KNMI over storm Ellen: grote kans op code geel
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op KNMI over storm Ellen: grote kans op code geel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV