Wilfred Genee wil presentatie op tv opgeven voor ochtendshow op radio

Wilfred Genee wil presentatie op tv opgeven voor ochtendshow op radio

In de middagshow van Veronica Inside op Radio Veronica praat Wilfred Genee met zijn sidekicks over een mogelijke ochtendshow. Volgens Genee is dat nu niet mogelijk in verband met zijn tv-verplichtingen, maar wat als hij zijn salaris behoudt? "Dan gaan we alleen radio maken!"

Mooiste wat er is
Sidekick Rick Romijn begint te stotteren in zijn haast om te vertellen dat een ochtendshow op de radio het mooiste is wat er is. Uiteraard heeft hij uitgebreide ervaring, want Romijn werkte jaren samen met Edwin Evers. Samen met Niels van Baarlen probeert hij Genee een beetje naar de radio te praten door flinke kritiek te hebben op het tv-programma Veronica Inside.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder.

<em>Wilfred Genee</em> wil presentatie op tv opgeven voor ochtendshow op radio In de middagshow van Veronica Inside op Radio Veronica praat Wilfred Genee met zijn sidekicks over een mogelijke ochtendshow. Volgens Genee is dat nu niet mogelijk in verband met zijn tv-verplichtingen, maar wat als hij zijn salaris behoudt? "Dan gaan we alleen radio maken!" Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling Bekijk deze video » Mooiste wat er isSidekick Rick Romijn begint te stotteren in zijn haast om te vertellen dat een ochtendshow op de radio het mooiste is wat er is. Uiteraard heeft hij uitgebreide ervaring, want Romijn werkte jaren samen met Edwin Evers. Samen met Niels van Baarlen probeert hij Genee een beetje naar de radio te praten door flinke kritiek te hebben op het tv-programma Veronica Inside. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee wil presentatie op tv opgeven voor ochtendshow op radio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV