Heeft Rico Verhoeven een affaire met Yolanthe Cabau?

Heeft Rico Verhoeven een affaire met Yolanthe Cabau?

Het nieuws dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne na dertien jaar uit elkaar zijn sloeg vandaag in als een bom. Ook in de radioshow van Veronica Inside werd het uitgebreid besproken. De mannen vermoeden een affaire met Yolanthe Cabau.

Relatietherapie
Verhoeven zat al een tijdje in relatietherapie met Jacky en vertelt dat dit ook al speelde ten tijde van zijn gevecht tegen Badr Hari, zo'n twee maanden geleden. Nu zowel hij als Yolanthe single is, kan er mogelijk iets opbloeien. Verhoeven heeft namelijk al eens een bos bloemen van 800 dollar naar haar gestuurd - althans, volgens Jacky.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder.

Heeft Rico Verhoeven een affaire met Yolanthe Cabau? Het nieuws dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne na dertien jaar uit elkaar zijn sloeg vandaag in als een bom. Ook in de radioshow van Veronica Inside werd het uitgebreid besproken. De mannen vermoeden een affaire met Yolanthe Cabau. Sprookjesrelatie Rico Verhoeven en Jacky ten einde: "Breuk niet meer te lijmen" Bekijk deze video » RelatietherapieVerhoeven zat al een tijdje in relatietherapie met Jacky en vertelt dat dit ook al speelde ten tijde van zijn gevecht tegen Badr Hari, zo'n twee maanden geleden. Nu zowel hij als Yolanthe single is, kan er mogelijk iets opbloeien. Verhoeven heeft namelijk al eens een bos bloemen van 800 dollar naar haar gestuurd - althans, volgens Jacky. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder.
Gossip :
Heeft Rico Verhoeven een affaire met Yolanthe Cabau?
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heeft Rico Verhoeven een affaire met Yolanthe Cabau? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV