Bridget Maasland helemaal kapot van breuk met André Hazes: "Ze ligt er echt af"

Bridget Maasland helemaal kapot van breuk met André Hazes: "Ze ligt er echt af"

De RTL Boulevard-collega's van Bridget Maasland maken zich zorgen om hun co-presentatrice na de breuk met André Hazes. Ze kon niet bij de uitzending van vandaag (17 februari) aanwezig zijn, want volgens verslaggever Aran Bade ligt ze er echt af.

Leuke tijd gehad
Bade heeft kort met Maasland gesproken en die vertelde hem dat ze op Curaçao een hele leuke tijd heeft gehad met Hazes. Dat is de hele week goed gegaan, maar op het moment dat ze terug waren in Nederland hebben ze gezamenlijk besloten om een punt achter de relatie te zetten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Bridget Maasland helemaal kapot van breuk met André Hazes: "Ze ligt er echt af" De RTL Boulevard-collega's van Bridget Maasland maken zich zorgen om hun co-presentatrice na de breuk met André Hazes. Ze kon niet bij de uitzending van vandaag (17 februari) aanwezig zijn, want volgens verslaggever Aran Bade ligt ze er echt af. André Hazes en Bridget inderdaad uit elkaar: dit is de reden Bekijk deze video » Leuke tijd gehadBade heeft kort met Maasland gesproken en die vertelde hem dat ze op Curaçao een hele leuke tijd heeft gehad met Hazes. Dat is de hele week goed gegaan, maar op het moment dat ze terug waren in Nederland hebben ze gezamenlijk besloten om een punt achter de relatie te zetten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
Gossip :
Bridget Maasland helemaal kapot van breuk met André Hazes: "Ze ligt er echt af"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland helemaal kapot van breuk met André Hazes: "Ze ligt er echt af" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV