'Godfather van Oss' Martien R. voor de rechter: "Definitief een nekslag toedienen"

'Godfather van Oss' Martien R. voor de rechter: "Definitief een nekslag toedienen"

'Godfather van Oss' Martien R. voor de rechter: "Definitief een nekslag toedienen" Eind vorig jaar viel de politie het woonwagenkamp in Oss binnen waar Martien R. met zijn familie woonde. Daar vonden ze een gigantische lading wapens en grote hoeveelheden drugs. Vandaag verscheen R. voor het eerst voor de rechter. Volgens John van den Heuvel wilde de politie met de arrestatie van R. een definitieve nekslag toedienen. Criminele organisatieHij wordt ervan verdacht de leider te zijn van een organisatie die cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Nederland haalt, harddrugs produceert en in wapens handelt. Ook wordt R. beschuldigd van diverse gewelddadige incidenten. Na het plaatsen van afluisterapparatuur werd duidelijk dat er alle reden was om R. op te pakken. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss Bekijk deze video » Livestream persconferentie politie over invallen i.v.m. wapenhandel Bekijk deze video »
Misdaad :
'Godfather van Oss' Martien R. voor de rechter: "Definitief een nekslag toedienen"

Eind vorig jaar viel de politie het woonwagenkamp in Oss binnen waar Martien R. met zijn familie woonde. Daar vonden ze een gigantische lading wapens en grote hoeveelheden drugs. Vandaag verscheen R. voor het eerst voor de rechter. Volgens John van den Heuvel wilde de politie met de arrestatie van R. een definitieve nekslag toedienen.

Criminele organisatie
Hij wordt ervan verdacht de leider te zijn van een organisatie die cocaïne vanuit Zuid-Amerika naar Nederland haalt, harddrugs produceert en in wapens handelt. Ook wordt R. beschuldigd van diverse gewelddadige incidenten. Na het plaatsen van afluisterapparatuur werd duidelijk dat er alle reden was om R. op te pakken.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 'Godfather van Oss' Martien R. voor de rechter: "Definitief een nekslag toedienen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV