Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken''

Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken''

Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'' Mart Smeets is te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over de NBA All Star Game, de wedstrijd waarin de allergrootste talenten van het afgelopen Amerikaanse basketbalseizoen het tegen elkaar opnemen. De helikoptercrash van KobeMaar de sportwereld staat nog steeds op zijn kop vanwege het overlijden van NBA-legende Kobe Bryant. Ook de wedstrijd in Chicago stond gisteren voor een groot deel in het teken van de overleden basketballer. Mart Smeets vertelt over de wedstrijd en het grote verlies van deze basketballegende. ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'', vertelt de sportcommentator geëmotioneerd. Bekijk hierboven het hele item over Kobe Bryant. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Kobe Bryant omgekomen bij heliktopercrash Bekijk deze video » Bekijk emotioneel eerbetoon LA Lakers aan overleden Kobe Bryant Bekijk deze video » Jimmy Fallon begint show in tranen door overlijden van vriend Kobe Bryant Bekijk deze video » Dit zijn de andere slachtoffers van helikoptercrash Kobe Bryant Bekijk deze video » Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest Bekijk deze video » LA Lakers eren Kobe Bryant in eerste wedstrijd na zijn gruwelijke dood Bekijk deze video »
Talkshow :
Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken''

Mart Smeets is te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over de NBA All Star Game, de wedstrijd waarin de allergrootste talenten van het afgelopen Amerikaanse basketbalseizoen het tegen elkaar opnemen.

De helikoptercrash van Kobe
Maar de sportwereld staat nog steeds op zijn kop vanwege het overlijden van NBA-legende Kobe Bryant. Ook de wedstrijd in Chicago stond gisteren voor een groot deel in het teken van de overleden basketballer. Mart Smeets vertelt over de wedstrijd en het grote verlies van deze basketballegende. ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'', vertelt de sportcommentator geëmotioneerd.

Bekijk hierboven het hele item over Kobe Bryant. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV