DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus

DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus

DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus Al eerder deze maand verwachtte viroloog Marion Koopmans dat er snel een vaccin zou komen tegen het coronavirus en ook collega Johan Neyts, te gast bij De Wereld Draait Door, is zeer postitief over de ontwikkelingen. Corona-vaccinatieAan de Katholieke Universiteit in Leuven is Johan Neyts namelijk samen met andere wetenschappers bezig met een vaccin tegen het coronavirus. Vandaag opende het Rode Kruis ook giro 7244 om nog meer verspreiding tegen te gaan. Bekijk in de video hierboven het hele item van De Wereld Draait Door over de ontwikkeling van een Corona-vaccinatie. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Coronavirus zorgt voor discriminatie jegens Aziatische Nederlanders Bekijk deze video » Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" Bekijk deze video » Coronavirus blijft om zich heen grijpen: is Nederland er wel klaar voor? Bekijk deze video » Coronacruise: Zie hoe Nederlands echtpaar na een week quarantaine naar buiten mag Bekijk deze video » Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'' Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus

Al eerder deze maand verwachtte viroloog Marion Koopmans dat er snel een vaccin zou komen tegen het coronavirus en ook collega Johan Neyts, te gast bij De Wereld Draait Door, is zeer postitief over de ontwikkelingen.

Corona-vaccinatie
Aan de Katholieke Universiteit in Leuven is Johan Neyts namelijk samen met andere wetenschappers bezig met een vaccin tegen het coronavirus. Vandaag opende het Rode Kruis ook giro 7244 om nog meer verspreiding tegen te gaan.

Bekijk in de video hierboven het hele item van De Wereld Draait Door over de ontwikkeling van een Corona-vaccinatie. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV