Vanavond in Op1: Sjinkie Knegt over eerste wedstrijd na ongeluk, grote lofrede voor Multatuli en meer

Vanavond in Op1: Sjinkie Knegt over eerste wedstrijd na ongeluk, grote lofrede voor Multatuli en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: <em>Sjinkie Knegt</em> over eerste wedstrijd na ongeluk, grote lofrede voor Multatuli en meer Maandag, 17 februari, is het weer de beurt aan Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven in de talkshow Op1. Bekijk welke gasten er vandaag aanschuiven. De onderwerpen van maandag 17 februari. De rechtszaak tegen ‘de Brabantse godfather’ Martien R. en zijn kompanen is begonnen. Volgens het OM spelen ze een grote rol in de georganiseerde misdaad in Brabant. De politie en het OM jagen al 20 jaar op Martien R., hij stond ook vaker voor de rechter, maar wist steeds de dans te ontspringen. Vorig jaar in november werd hij opgepakt tijdens een grote politie-inval op een woonwagenkamp in Oss. Mick van Wely, misdaadjournalist van De Telegraaf, was vandaag aanwezig bij de zitting. Vanavond bij Op1 vertelt hij over het verloop van de zaak. Jutta Leerdam en Sjinkie Knegt zijn de schaatssensatie van dit weekend: Jutta werd wereldkampioen op de 1.000 meter en bezorgde Nederland hiermee de eerste individuele wereldtitel bij de WK afstanden in Salt Lake City. In Dordrecht maakte Sjinkie daarnaast een grootse rentree bij de wereldbekerfinale shorttrack, 13 maanden na zijn verschrikkelijke ongeluk met de houtkachel. Vanavond bij Op1 zijn ze te gast om te vertellen over hun indrukwekkende prestaties. Twee weken geleden keerden vijftien Nederlanders en Belgen terug uit Wuhan vanwege het coronavirus. Onder hen bevonden zich China-correspondenten Leen Vervaeke en Anouk Eigenraam. De twee journalisten waren de enige Nederlandstalige media die in Wuhan zijn geweest na de complete lockdown van de stad. Samen met hun medereizigers werden ze meteen bij aankomst in Europa in quarantaine geplaatst en leefden ze twee weken afgesloten van de buitenwereld. Gister werden ze vrijgelaten en vanavond schuiven ze aan bij Op1 om alles te vertellen over hun ervaring. Op 2 maart is het precies 200 jaar geleden dat de befaamde schrijver Multatuli, die in werkelijkheid Eduard Douwes Dekker heette, geboren werd. Het jaar 2020 is daarom uitgeroepen tot het Multatuli-jaar. Vandaag onthult Koning Willem-Alexander een gedenksteen voor de schrijver in De Nieuwe Kerk van Amsterdam. Schrijver Arnon Grunberg houdt tijdens deze gelegenheid een lofrede en acteur Thom Hoffman kruipt in de huid van Multatuli, door een fragment uit ‘Max Havelaar’ ten gehore te brengen. Vanavond zijn Grunberg en Hoffman samen te gast bij Op1. Shorttracker Sjinkie Knegt voor het eerst weer op het ijs na ongeluk Bekijk deze video » Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema Bekijk deze video » Jeroen Pauw keek niet op van Turks fruit: "Ik heb alle seksboeken wel gelezen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Arnon Grunberg verzamelde schokkende getuigenissen uit Auschwitz Bekijk deze video » Arjen Lubach neemt verrekijker mee voor ‘krankzinnig grote’ tafel Op1 Bekijk deze video » Op1 gemist? Pornoactrice Kim Holland praat over spuiten in het gezicht Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Sjinkie Knegt over eerste wedstrijd na ongeluk, grote lofrede voor Multatuli en meer

Maandag, 17 februari, is het weer de beurt aan Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven in de talkshow Op1. Bekijk welke gasten er vandaag aanschuiven.

De onderwerpen van maandag 17 februari.

  • De rechtszaak tegen ‘de Brabantse godfather’ Martien R. en zijn kompanen is begonnen. Volgens het OM spelen ze een grote rol in de georganiseerde misdaad in Brabant. De politie en het OM jagen al 20 jaar op Martien R., hij stond ook vaker voor de rechter, maar wist steeds de dans te ontspringen. Vorig jaar in november werd hij opgepakt tijdens een grote politie-inval op een woonwagenkamp in Oss. Mick van Wely, misdaadjournalist van De Telegraaf, was vandaag aanwezig bij de zitting. Vanavond bij Op1 vertelt hij over het verloop van de zaak.

  • Jutta Leerdam en Sjinkie Knegt zijn de schaatssensatie van dit weekend: Jutta werd wereldkampioen op de 1.000 meter en bezorgde Nederland hiermee de eerste individuele wereldtitel bij de WK afstanden in Salt Lake City. In Dordrecht maakte Sjinkie daarnaast een grootse rentree bij de wereldbekerfinale shorttrack, 13 maanden na zijn verschrikkelijke ongeluk met de houtkachel. Vanavond bij Op1 zijn ze te gast om te vertellen over hun indrukwekkende prestaties.

  • Twee weken geleden keerden vijftien Nederlanders en Belgen terug uit Wuhan vanwege het coronavirus. Onder hen bevonden zich China-correspondenten Leen Vervaeke en Anouk Eigenraam. De twee journalisten waren de enige Nederlandstalige media die in Wuhan zijn geweest na de complete lockdown van de stad. Samen met hun medereizigers werden ze meteen bij aankomst in Europa in quarantaine geplaatst en leefden ze twee weken afgesloten van de buitenwereld. Gister werden ze vrijgelaten en vanavond schuiven ze aan bij Op1 om alles te vertellen over hun ervaring.

  • Op 2 maart is het precies 200 jaar geleden dat de befaamde schrijver Multatuli, die in werkelijkheid Eduard Douwes Dekker heette, geboren werd. Het jaar 2020 is daarom uitgeroepen tot het Multatuli-jaar. Vandaag onthult Koning Willem-Alexander een gedenksteen voor de schrijver in De Nieuwe Kerk van Amsterdam. Schrijver Arnon Grunberg houdt tijdens deze gelegenheid een lofrede en acteur Thom Hoffman kruipt in de huid van Multatuli, door een fragment uit ‘Max Havelaar’ ten gehore te brengen. Vanavond zijn Grunberg en Hoffman samen te gast bij Op1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Sjinkie Knegt over eerste wedstrijd na ongeluk, grote lofrede voor Multatuli en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV