Gordon en Patty huilen tranen met tuiten bij huiltherapie: "Huilen lucht op"

Gordon en Patty huilen tranen met tuiten bij huiltherapie: "Huilen lucht op"

Gordon en Patty huilen tranen met tuiten bij huiltherapie: "Huilen lucht op" Om meer in touch te raken met hun emoties gaan Patty en Gordon huiltherapie doen. De sessie begint met het voorlezen van gedichten, vooral de gedichten over eenzaamheid raken Gordon. "De afkickkliniek was zo eenzaam" TranendalNa de gedichten worden er allerlei zielige filmpjes gekeken. Bij het zien van zieke kittens en puppy's wordt het Patty en Gordon te veel en barsten ze in tranen uit. "Zitten we nou echt gewoon te huilen hier?" Bekijk hierboven het hele fragment van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd over Japanse huiltherapie. Patty en Gordon op zoek naar de Eeuwige Jeugd: Patty en Gordon leren Japanse rituelen Bekijk deze video » Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder Bekijk deze video » Gordon gooit modder naar Patty Brard: ‘Net mijn stoute vervelende broertje’ Bekijk deze video » Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!” Bekijk deze video »
TV :
Gordon en Patty huilen tranen met tuiten bij huiltherapie: "Huilen lucht op"

Om meer in touch te raken met hun emoties gaan Patty en Gordon huiltherapie doen. De sessie begint met het voorlezen van gedichten, vooral de gedichten over eenzaamheid raken Gordon. "De afkickkliniek was zo eenzaam"

Tranendal
Na de gedichten worden er allerlei zielige filmpjes gekeken. Bij het zien van zieke kittens en puppy's wordt het Patty en Gordon te veel en barsten ze in tranen uit. "Zitten we nou echt gewoon te huilen hier?"

Bekijk hierboven het hele fragment van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd over Japanse huiltherapie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Patty huilen tranen met tuiten bij huiltherapie: "Huilen lucht op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV