Gordon wordt opnieuw geboren: "Je weet niet wat je meemaakt"

Gordon wordt opnieuw geboren: "Je weet niet wat je meemaakt"

Gordon wordt opnieuw geboren: "Je weet niet wat je meemaakt" Door zich in te laten wikkelen met doeken laat Gordon het gevoel nabootsen van het verkeren in de baarmoeder. Terwijl hij in een doek geknoopt in de foetushouding zit wordt hij emotioneel. "Dit gevoel van geborgenheid en veiligheid dat ik niet meer heb" Bekijk hierboven het fragment uit Patty & Gordon opzoek naar eeuwig jeugd over de "wedergeboorte" van Gordon. Patty en Gordon op zoek naar de Eeuwige Jeugd: Patty en Gordon leren Japanse rituelen Bekijk deze video » Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder Bekijk deze video » Gordon gooit modder naar Patty Brard: ‘Net mijn stoute vervelende broertje’ Bekijk deze video » Gordon trekt verkeerde geluksbriefje in Eeuwige Jeugd: ‘Krijg je zo’n kutwens!” Bekijk deze video »
TV :
Gordon wordt opnieuw geboren: "Je weet niet wat je meemaakt"

Door zich in te laten wikkelen met doeken laat Gordon het gevoel nabootsen van het verkeren in de baarmoeder. Terwijl hij in een doek geknoopt in de foetushouding zit wordt hij emotioneel. "Dit gevoel van geborgenheid en veiligheid dat ik niet meer heb"

Bekijk hierboven het fragment uit Patty & Gordon opzoek naar eeuwig jeugd over de "wedergeboorte" van Gordon.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon wordt opnieuw geboren: "Je weet niet wat je meemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV