Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff

Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff

Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff Het panel van Veronica Inside reageert op het overlijden van de Ajax-verdediger Barry Hulshoff. ClubicoonHulshoff overleed na een kort ziekbed op 73-jarige leeftijd. In totaal speelde hij maar liefst 385 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en daarmee kan hij met recht een clubicoon worden genoemd. Bekijk in de video hierboven de reacties van o.a. voetbalanalist Johan Derksen over het overlijden van de verdediger. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee wil presentatie op tv opgeven voor ochtendshow op radio Bekijk deze video » Veronica Inside: René van der Gijp loopt weg na horen salaris Wendy van Dijk Bekijk deze video » Johan Derksen vertelt openhartig over zijn eerste kus Bekijk deze video » René van der Gijp imiteert typetjes uit De Wereld Draait Door: ''Het gaat echt nergens over'' Bekijk deze video » Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff

Het panel van Veronica Inside reageert op het overlijden van de Ajax-verdediger Barry Hulshoff.

Clubicoon
Hulshoff overleed na een kort ziekbed op 73-jarige leeftijd. In totaal speelde hij maar liefst 385 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en daarmee kan hij met recht een clubicoon worden genoemd. Bekijk in de video hierboven de reacties van o.a. voetbalanalist Johan Derksen over het overlijden van de verdediger.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV