Ontsnapte Rus moet terug in quarantaine vanwege mogelijke coronavirusbesmetting

Ontsnapte Rus moet terug in quarantaine vanwege mogelijke coronavirusbesmetting

Ontsnapte Rus moet terug in quarantaine vanwege mogelijke coronavirusbesmetting De Russische Alla Ilyina moet van de rechtbank terug in quarantaine nadat zij hieruit ontsnapt was. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis nadat ze in China was geweest en een zere keel had. Ze is getest op het coronavirus. TerugDe rechtbank heeft vandaag (17 februari) besloten dat de Russische Alla Ilyina terug in quarantaine moet. Nadat ze negatief werd getest op het virus, schakelde ze het elektronische slot van het ziekenhuis kamer uit en ging ervandoor. Van de rechter moet ze tot minstens woensdag in het ziekenhuis blijven omdat mensen meerdere malen negatief kunnen testen op het virus maar het dat toch kunnen hebben. Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over Alla Ilyina. Coronavirus blijft om zich heen grijpen: is Nederland er wel klaar voor? Bekijk deze video » DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus Bekijk deze video » Het leven aan boord van een quarantaine cruiseschip Bekijk deze video » Geldnood bij het Rode Kruis: Nieuw gironummer om het coronavirus te bestrijden Bekijk deze video »
Nieuws :
Ontsnapte Rus moet terug in quarantaine vanwege mogelijke coronavirusbesmetting

De Russische Alla Ilyina moet van de rechtbank terug in quarantaine nadat zij hieruit ontsnapt was. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis nadat ze in China was geweest en een zere keel had. Ze is getest op het coronavirus.

Terug
De rechtbank heeft vandaag (17 februari) besloten dat de Russische Alla Ilyina terug in quarantaine moet. Nadat ze negatief werd getest op het virus, schakelde ze het elektronische slot van het ziekenhuis kamer uit en ging ervandoor. Van de rechter moet ze tot minstens woensdag in het ziekenhuis blijven omdat mensen meerdere malen negatief kunnen testen op het virus maar het dat toch kunnen hebben.

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over Alla Ilyina.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontsnapte Rus moet terug in quarantaine vanwege mogelijke coronavirusbesmetting of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV