Urk! gemist? De omaatjes gaan naar Amsterdam: "Ik zou hier wel willen schoonmaken"

Urk! gemist? De omaatjes gaan naar Amsterdam: "Ik zou hier wel willen schoonmaken"

<em>Urk</em>! gemist? De omaatjes gaan naar Amsterdam: &quot;Ik zou hier wel willen schoonmaken&quot; De omaatjes maken een uitje naar Amsterdam. De stad is te vies en de levende standbeelden vinden ze ook niks. Zelf trekken ze wel bekijks op de Dam. "Jullie zijn toch die omaatjes van Youtube?", roept een voorbijganger. Bekijk hierboven het hele fragment van Urk! over het uitstapje van de omaatjes. Urk! gemist? Vervoeren van de taart is moeilijker dan verwacht Bekijk deze video » Urk! gemist? Hoe stuur je buitenlandse bouwvakkers aan als je geen Engels spreekt Bekijk deze video » Urk! gemist? Oma’s kijken ogen uit in Amsterdam: ‘Niemand denkt meer aan God’ Bekijk deze video » Urk! gemist? De tweeling gaat gezonder leven: "Als wij niet eten worden we chagrijnig" Bekijk deze video »
TV :
Urk! gemist? De omaatjes gaan naar Amsterdam: "Ik zou hier wel willen schoonmaken"

De omaatjes maken een uitje naar Amsterdam. De stad is te vies en de levende standbeelden vinden ze ook niks. Zelf trekken ze wel bekijks op de Dam. "Jullie zijn toch die omaatjes van Youtube?", roept een voorbijganger.

Bekijk hierboven het hele fragment van Urk! over het uitstapje van de omaatjes.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Urk! gemist? De omaatjes gaan naar Amsterdam: "Ik zou hier wel willen schoonmaken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen