VVD wil met motie maximumstraf doodslag verhogen tot 25 jaar: "Snel wet aanpassen"

VVD wil met motie maximumstraf doodslag verhogen tot 25 jaar: "Snel wet aanpassen"

VVD wil met motie maximumstraf doodslag verhogen tot 25 jaar: "Snel wet aanpassen" De maximumstraf op doodslag moet worden verhoogd van 15 naar 25 jaar. De VVD zal dinsdag 18 februari in de Tweede Kamer een motie indienen om dat te regelen. Kamerlid Jeroen van Wijngaarden heeft er vertrouwen in dat zijn voorstel het gaat halen, zegt hij in WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1. Bekijk in de video hierboven het hele interview met Jeroen van Wijngaarden. "Dood op krediet van de overheid": Hoe zit het met wetsvoorstel voltooid leven? Bekijk deze video » Op1 gemist? CDA wil probleemjongeren heropvoeden Bekijk deze video » Jesse Klaver en Barbara Baarsma dolenthousiast over nieuw boek van econoom Thomas Piketty Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? ZelfproMotie nieuwe trend in Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :
VVD wil met motie maximumstraf doodslag verhogen tot 25 jaar: "Snel wet aanpassen"

De maximumstraf op doodslag moet worden verhoogd van 15 naar 25 jaar. De VVD zal dinsdag 18 februari in de Tweede Kamer een motie indienen om dat te regelen. Kamerlid Jeroen van Wijngaarden heeft er vertrouwen in dat zijn voorstel het gaat halen, zegt hij in WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1.

Bekijk in de video hierboven het hele interview met Jeroen van Wijngaarden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VVD wil met motie maximumstraf doodslag verhogen tot 25 jaar: "Snel wet aanpassen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV