Russen doen massaal mee aan wedstrijd iglo bouwen

Russen doen massaal mee aan wedstrijd iglo bouwen

Russen doen massaal mee aan wedstrijd iglo bouwen Zo'n vijfhonderd Russen bouwden zij aan zij een iglo voor het Iglo Festival in het Novosibirsk Reservoir. Bekijk in de video van het Algemeen Dagblad hierboven het hele item over het Iglo Festival in Rusland. Rusland in finale Songfestival 2019: Sergey Lazarev met 'Scream' Bekijk deze video » Verkiezingen Moskou: Partij Poetin levert in Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Rusland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Rusland vier jaar geschorst vanwege doping: "Ze zijn nog erger dan ik dacht" Bekijk deze video » Rusland te sterk voor de Nederlandse waterpolo dames in de halve finale van het EK Bekijk deze video »
Nieuws :
Russen doen massaal mee aan wedstrijd iglo bouwen

Zo'n vijfhonderd Russen bouwden zij aan zij een iglo voor het Iglo Festival in het Novosibirsk Reservoir. Bekijk in de video van het Algemeen Dagblad hierboven het hele item over het Iglo Festival in Rusland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Russen doen massaal mee aan wedstrijd iglo bouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV