DWDD: Drie pianisten wagen zich aan de lastige Goldberg-variaties van Bach

DWDD: Drie pianisten wagen zich aan de lastige Goldberg-variaties van Bach

<em>DWDD</em>: Drie pianisten wagen zich aan de lastige Goldberg-variaties van Bach Maandag 17 februari verscheen het boek 'De Goldbergvaraties' van Pulitzer Prijs-winnaar en Washington Post-criticus Phillip Kennicott en daarom nodigde De Wereld Draait Door drie enthousiaste pianisten uit om erover te praten. Lastig stukDertig variaties die hun basis vinden in één lieflijke aria. Te gast is Willem Brons. Hij gaf meer dan 50 jaar les op het Conservatorium van Amsterdam. Jan-Willem Rozenboom, de pianist van Guus Meeuwis. En Hannes Minnaar, hij speelde het stuk recent nog in het Concertgebouw in Amsterdam. Alle drie de pianisten laten versies horen van de bekende aria. Bekijk hierboven het hele item van De Wereld Draait Door over De Goldberg Variaties van Bach. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist: Robbie van Leeuwen speelt Venus in finale Robbie van Leeuwen Sessies Bekijk deze video » Willeke Alberti naar Concertgebouw: "Het is ongelofelijk" Bekijk deze video » Helse feestdagen in het verschiet voor Wibi Soerjadi: "Het wordt niet makkelijk, nee" Bekijk deze video » Mart Smeets over overleden Kobe Bryant: ''We zijn iemand kwijtgeraakt die we nooit kwijt wilden raken'' Bekijk deze video » DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi vertelt over rapper T-pain en zijn haat-site: ''Dat vond ik zo'n powermove!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Drie pianisten wagen zich aan de lastige Goldberg-variaties van Bach

Maandag 17 februari verscheen het boek 'De Goldbergvaraties' van Pulitzer Prijs-winnaar en Washington Post-criticus Phillip Kennicott en daarom nodigde De Wereld Draait Door drie enthousiaste pianisten uit om erover te praten.

Lastig stuk
Dertig variaties die hun basis vinden in één lieflijke aria. Te gast is Willem Brons. Hij gaf meer dan 50 jaar les op het Conservatorium van Amsterdam. Jan-Willem Rozenboom, de pianist van Guus Meeuwis. En Hannes Minnaar, hij speelde het stuk recent nog in het Concertgebouw in Amsterdam. Alle drie de pianisten laten versies horen van de bekende aria.

Bekijk hierboven het hele item van De Wereld Draait Door over De Goldberg Variaties van Bach. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Drie pianisten wagen zich aan de lastige Goldberg-variaties van Bach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen