Glennis Grace over Brazes-breuk: "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan"

Glennis Grace over Brazes-breuk: "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan"

Glennis Grace over Brazes-breuk: "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan" Hoewel hun relatie nog in de kinderschoenen stond hebben André Hazes en Bridget Maasland besloten om een einde aan hun relatie te maken. Volgens de twee zette de media te veel druk op hun relatie. Glennis GraceGlennis Grace twijfelt of de pers de daadwerkelijke reden van de break-up is. Hazes zit in de piek van zijn carrière en de twee waren op social media erg open over hun relatie waardoor Grace het een beetje hun eigen schuld vindt. "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan toch?", aldus de zangeres. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de breuk-up tussen André Hazes en Bridget Maasland. André Hazes en Monique Westenberg duiken samen wc-hokje in Bekijk deze video » Bridget Maasland helemaal kapot van breuk met André Hazes: "Ze ligt er echt af" Bekijk deze video » Samenvatting van André Hazes en Bridget Maasland en hun kortstondige relatie Bekijk deze video » Johan Derksen moet lachen om break-up André Hazes en Bridget Maasland: "Het interesseert me geen reet" Bekijk deze video »
Entertainment :
Glennis Grace over Brazes-breuk: "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan"

Hoewel hun relatie nog in de kinderschoenen stond hebben André Hazes en Bridget Maasland besloten om een einde aan hun relatie te maken. Volgens de twee zette de media te veel druk op hun relatie.

Glennis Grace
Glennis Grace twijfelt of de pers de daadwerkelijke reden van de break-up is. Hazes zit in de piek van zijn carrière en de twee waren op social media erg open over hun relatie waardoor Grace het een beetje hun eigen schuld vindt. "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan toch?", aldus de zangeres.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de breuk-up tussen André Hazes en Bridget Maasland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace over Brazes-breuk: "Ze hebben het zelf ook wel een beetje gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV