Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes

Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes

Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes Het vertrouwde panel van Veronica Inside zit weer aan tafel. De mannen hebben het zoals gewoonlijk over alles behalve voetbal zelf en bespreken dit keer de break-up van Bridget Maasland en André Hazes. Zangkunsten van HazesVoetbalanalist Johan Derksen denkt namelijk te weten hoe het komt dat de twee uit elkaar zijn. ''Hij heeft een liedje voor haar gezongen. Toen is ze meteen vertrokken!'', grapt Derksen. Bekijk in de video hierboven het hele item van Veronica Inside over de break-up van de sterren. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. André Hazes en Bridget inderdaad uit elkaar: dit is de reden Bekijk deze video » Veronica Inside: Cameraman vloekt tijdens live uitzending Bekijk deze video » Johan Derksen vertelt openhartig over zijn eerste kus Bekijk deze video » Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling Bekijk deze video »
Entertainment :
Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes

Het vertrouwde panel van Veronica Inside zit weer aan tafel. De mannen hebben het zoals gewoonlijk over alles behalve voetbal zelf en bespreken dit keer de break-up van Bridget Maasland en André Hazes.

Zangkunsten van Hazes
Voetbalanalist Johan Derksen denkt namelijk te weten hoe het komt dat de twee uit elkaar zijn. ''Hij heeft een liedje voor haar gezongen. Toen is ze meteen vertrokken!'', grapt Derksen. Bekijk in de video hierboven het hele item van Veronica Inside over de break-up van de sterren.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV