Misbruikslachtoffers willen praten met de paus over een nultolerantiebeleid

Misbruikslachtoffers willen praten met de paus over een nultolerantiebeleid

Misbruikslachtoffers willen praten met de paus over een nultolerantiebeleid De paus krijgt bezoek van mensen die slachtoffer zijn geweest van misbruik in de katholieke kerk. Samen met hulporganisaties willen zij met de paus praten over de rol die hij kan spelen in het voorkomen van misbruik. Volgens veel slachtoffers is het probleem van het Vaticaan dat er geen nultolerantiebeleid wordt geïmplementeerd. Bekijk hierboven het hele verslag van AD.nl over misbruik binnen de katholieke kerk. Kersttoespraak Paus Franciscus: "Kerk verliest invloed" Bekijk deze video » Bekijk hier de kerstboodschap van Boris Johnson, Donald Trump en paus Franciscus Bekijk deze video » Paus slaat vrouw die in zijn arm grijpt Bekijk deze video » 83-jarige Paus wordt hardhandig beetgepakt door onbekende vrouw op Oudejaarsdag Bekijk deze video »
Nieuws :
Misbruikslachtoffers willen praten met de paus over een nultolerantiebeleid

De paus krijgt bezoek van mensen die slachtoffer zijn geweest van misbruik in de katholieke kerk. Samen met hulporganisaties willen zij met de paus praten over de rol die hij kan spelen in het voorkomen van misbruik. Volgens veel slachtoffers is het probleem van het Vaticaan dat er geen nultolerantiebeleid wordt geïmplementeerd.

Bekijk hierboven het hele verslag van AD.nl over misbruik binnen de katholieke kerk.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Misbruikslachtoffers willen praten met de paus over een nultolerantiebeleid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV