Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R.

Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R.

Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R. De rechtszaak tegen 'de Brabantse godfather' Martien R. en zijn kompanen is begonnen. Volgens het OM spelen ze een grote rol in de georganiseerde misdaad in Brabant. De zitting van 17 februariDe politie en het OM jagen al 20 jaar op Martien R., hij stond ook vaker voor de rechter, maar wist steeds de dans te ontspringen. Mick van Wely, misdaadjournalist van De Telegraaf, was vandaag aanwezig bij de zitting en vertelt meer over de zaak bij talkshow Op1. Bekijk in de video hierboven het hele item met Mick van Wely. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Mick van Wely: "Het loopt helemaal uit de hand met de Brabomaffia" Bekijk deze video » Pauw gemist? Mick van Wely over betrokkenheid Marokko in arrestatie Ridouan Taghi Bekijk deze video » Op1 gemist? Mick van Wely over steekpartijen: "Kinderen lopen met kapmessen rond" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema Bekijk deze video » 'Godfather van Oss' Martien R. voor de rechter: "Definitief een nekslag toedienen" Bekijk deze video » Opnames van Martien R. geven "gedetailleerd beeld" van hoe de bende opereerde Bekijk deze video »
Entertainment :
Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R.

De rechtszaak tegen 'de Brabantse godfather' Martien R. en zijn kompanen is begonnen. Volgens het OM spelen ze een grote rol in de georganiseerde misdaad in Brabant.

De zitting van 17 februari
De politie en het OM jagen al 20 jaar op Martien R., hij stond ook vaker voor de rechter, maar wist steeds de dans te ontspringen. Mick van Wely, misdaadjournalist van De Telegraaf, was vandaag aanwezig bij de zitting en vertelt meer over de zaak bij talkshow Op1.

Bekijk in de video hierboven het hele item met Mick van Wely. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV