Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben"

Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben"

Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben" Jutta Leerdam werd wereldkampioen op de 1.000 meter en bezorgde Nederland hiermee de eerste individuele wereldtitel bij de WK afstanden in Salt Lake City. Totaal verbaasdMaandagavond 17 februari was ze te gast in de talkshow Op1 om te vertellen over haar indrukwekkende prestatie. De 21-jarige had namelijk niet verwacht dat het haar dit jaar al zou lukken. Bekijk in de video hierboven het hele interview met de schaatskampioen. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. VIDEO: Russin Natalia Voronina verrassende winnares 5 kilometer op WK Afstanden Bekijk deze video » Jutta Leerdam wereldkampioen op 1000 meter: 'Dit is ongelooflijk, niet normaal' Bekijk deze video » Video: Ireen Wüst wereldkampioene op de 1500 meter Bekijk deze video » Kjeld Nuis pakt goud op 1500 meter: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben"

Jutta Leerdam werd wereldkampioen op de 1.000 meter en bezorgde Nederland hiermee de eerste individuele wereldtitel bij de WK afstanden in Salt Lake City.

Totaal verbaasd
Maandagavond 17 februari was ze te gast in de talkshow Op1 om te vertellen over haar indrukwekkende prestatie. De 21-jarige had namelijk niet verwacht dat het haar dit jaar al zou lukken. Bekijk in de video hierboven het hele interview met de schaatskampioen.

Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV