Johan Derksen over Ron Jans: "Hij is een intelligente man en absoluut geen racist"

Johan Derksen over Ron Jans: "Hij is een intelligente man en absoluut geen racist"

Johan Derksen over Ron Jans: "Hij is een intelligente man en absoluut geen racist" Ron Jans, voetbaltrainer van FC Cincinnati, zit diep in de problemen. Terwijl hij meezong met een liedje zei hij het woord 'nigger'. Het is een erg beladen woord en in Amerika het ergste woord dat je kan uitspreken. "Als een blanke meneer dat uitspreekt is dat het ergste wat je kan doen" OntslagVolgens voetbalcriticus Johan Derksen zou dit Jans nog wel eens zijn baan kunnen kosten. De kans bestaat dat sponsoren en de vakbond Jans niet meer als trainer van de club willen hebben na het incident. Bekijk hierboven het hele fragment van Veronica Inside over Ron Jans. Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff Bekijk deze video » Johan Derksen moet lachen om break-up André Hazes en Bridget Maasland: "Het interesseert me geen reet" Bekijk deze video » Johan Derksen onthult reden break-up Bridget Maasland en André Hazes Bekijk deze video » Johan Derksen over racistische bejegening van Marega: "Je kunt dat soort mensen niet uitbannen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Johan Derksen over Ron Jans: "Hij is een intelligente man en absoluut geen racist"

Ron Jans, voetbaltrainer van FC Cincinnati, zit diep in de problemen. Terwijl hij meezong met een liedje zei hij het woord 'nigger'. Het is een erg beladen woord en in Amerika het ergste woord dat je kan uitspreken. "Als een blanke meneer dat uitspreekt is dat het ergste wat je kan doen"

Ontslag
Volgens voetbalcriticus Johan Derksen zou dit Jans nog wel eens zijn baan kunnen kosten. De kans bestaat dat sponsoren en de vakbond Jans niet meer als trainer van de club willen hebben na het incident.

Bekijk hierboven het hele fragment van Veronica Inside over Ron Jans.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over Ron Jans: "Hij is een intelligente man en absoluut geen racist" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV