Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown''

Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown''

Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown'' Twee weken geleden keerden vijftien Nederlanders en Belgen terug uit Wuhan vanwege het coronavirus. Onder hen bevonden zich China-correspondenten Leen Vervaeke en Anouk Eigenraam. LockdownDe twee journalisten waren de enige Nederlandstalige media die in Wuhan zijn geweest na de complete lockdown van de stad. Samen met hun medereizigers werden ze meteen bij aankomst in Europa in quarantaine geplaatst en leefden ze twee weken afgesloten van de buitenwereld. Na hun vrijlating zitten de journalisten bij Op1 om te vertellen over hun ervaring. Bekijk hierboven in de video het hele item van Op1 over de ervaring van de journalisten uit Wuhan. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Binnen vier maanden mogelijk een vaccin voor het coronavirus Bekijk deze video » NOS Stories: horrorscenario op cruiseschip, 130 mensen besmet met coronavirus Bekijk deze video » Lubach over Coronavirus: "Liedje Lex Gaarthuis blijf bestaan in archieven DWDD" Bekijk deze video » DWDD: Mogelijk vaccin voor het coronavirus Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown''

Twee weken geleden keerden vijftien Nederlanders en Belgen terug uit Wuhan vanwege het coronavirus. Onder hen bevonden zich China-correspondenten Leen Vervaeke en Anouk Eigenraam.

Lockdown
De twee journalisten waren de enige Nederlandstalige media die in Wuhan zijn geweest na de complete lockdown van de stad. Samen met hun medereizigers werden ze meteen bij aankomst in Europa in quarantaine geplaatst en leefden ze twee weken afgesloten van de buitenwereld. Na hun vrijlating zitten de journalisten bij Op1 om te vertellen over hun ervaring.

Bekijk hierboven in de video het hele item van Op1 over de ervaring van de journalisten uit Wuhan. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV