Veronica Inside: Toto-voorspelling: ''Ajax wint van Getafe''

Veronica Inside: Toto-voorspelling: ''Ajax wint van Getafe''

Veronica Inside: Toto-voorspelling: ''Ajax wint van Getafe'' Op maandagavond 17 februari doen de heren van Veronica Inside weer Toto-voorspellingen voor de wedstrijden van komende week. Johan Derksen heeft er een hard hoofd in dat Getafe van Ajax gaat winnen. Ook de rest van de heren is positief over de Amsterdamse club. Bekijk de beelden van deze en andere Toto-voorspellingen hierboven in de video van Veronica Inside. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling Bekijk deze video » Veronica Inside reageert op overlijden van Barry Hulshoff Bekijk deze video » Veronica Inside: Valentijn Driessen verrast eindelijk zijn vrouw Bekijk deze video » Johan Derksen over racistische bejegening van Marega: "Je kunt dat soort mensen niet uitbannen" Bekijk deze video » Johan Derksen over Ron Jans: "Hij is een intelligente man en absoluut geen racist" Bekijk deze video »
Entertainment :
Veronica Inside: Toto-voorspelling: ''Ajax wint van Getafe''

Op maandagavond 17 februari doen de heren van Veronica Inside weer Toto-voorspellingen voor de wedstrijden van komende week.

Johan Derksen heeft er een hard hoofd in dat Getafe van Ajax gaat winnen. Ook de rest van de heren is positief over de Amsterdamse club. Bekijk de beelden van deze en andere Toto-voorspellingen hierboven in de video van Veronica Inside.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Toto-voorspelling: ''Ajax wint van Getafe'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV