Heren van Veronica Inside gaan stuk om botte Marcel van Roosmalen

Heren van Veronica Inside gaan stuk om botte Marcel van Roosmalen

Heren van Veronica Inside gaan stuk om botte Marcel van Roosmalen Marcel van Roosmalen heeft - ondanks zijn afwezigheid - de lachers weer eens op zijn hand in Veronica Inside. Terwijl hij bezig is met een reportage over Vitesse, komt er een jongetje langs die zegt voor NEC te zijn. "Fiets jij dan maar lekker naar beneden over dat trappetje," reageert een botte Van Roosmalen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Marcel van Roosmalen verkiest Studio Voetbal boven Veronica Inside Bekijk deze video » DWDD gemist? Marcel van Roosmalen over test voor late avond Bekijk deze video »
TV :
Heren van Veronica Inside gaan stuk om botte Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft - ondanks zijn afwezigheid - de lachers weer eens op zijn hand in Veronica Inside. Terwijl hij bezig is met een reportage over Vitesse, komt er een jongetje langs die zegt voor NEC te zijn. "Fiets jij dan maar lekker naar beneden over dat trappetje," reageert een botte Van Roosmalen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heren van Veronica Inside gaan stuk om botte Marcel van Roosmalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV