Op1: Arnon Grunberg en Thom Hoffman over 'het Multatuli-jaar'

Op1: Arnon Grunberg en Thom Hoffman over 'het Multatuli-jaar'

Op1: Arnon Grunberg en Thom Hoffman over 'het Multatuli-jaar' Op 2 maart is het precies 200 jaar geleden dat de befaamde schrijver Multatuli, die in werkelijkheid Eduard Douwes Dekker heette, geboren werd. Het jaar 2020 is daarom uitgeroepen tot het Multatuli-jaar. Lofzang voor de schrijverKoning Willem-Alexander onthulde maandag 17 februari een gedenksteen voor de schrijver in De Nieuwe Kerk van Amsterdam. Schrijver Arnon Grunberg hield tijdens deze gelegenheid een lofrede en acteur Thom Hoffman kroop in de huid van Multatuli, door een fragment uit 'Max Havelaar' voor te lezen. "Multatuli wilde niet mooi schrijven, maar zodat het gehoord werd.", vertelt de acteur aan tafel bij Op1. Bekijk hierboven het hele item van Op1 over het Multatuli-jaar. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Pauw gemist? Wim Kieft en Arnon Grunberg fan van elkaar Bekijk deze video » Jeroen Pauw keek niet op van Turks fruit: "Ik heb alle seksboeken wel gelezen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Pornoactrice Kim Holland praat over spuiten in het gezicht Bekijk deze video » Op1: Eindelijk rechtszaak tegen 'Brabantse godfather' Martien R. Bekijk deze video » Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben" Bekijk deze video » Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Arnon Grunberg en Thom Hoffman over 'het Multatuli-jaar'

Op 2 maart is het precies 200 jaar geleden dat de befaamde schrijver Multatuli, die in werkelijkheid Eduard Douwes Dekker heette, geboren werd. Het jaar 2020 is daarom uitgeroepen tot het Multatuli-jaar.

Lofzang voor de schrijver
Koning Willem-Alexander onthulde maandag 17 februari een gedenksteen voor de schrijver in De Nieuwe Kerk van Amsterdam. Schrijver Arnon Grunberg hield tijdens deze gelegenheid een lofrede en acteur Thom Hoffman kroop in de huid van Multatuli, door een fragment uit 'Max Havelaar' voor te lezen. "Multatuli wilde niet mooi schrijven, maar zodat het gehoord werd.", vertelt de acteur aan tafel bij Op1.

Bekijk hierboven het hele item van Op1 over het Multatuli-jaar. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Arnon Grunberg en Thom Hoffman over 'het Multatuli-jaar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV