Imanuelle Grives biedt uitgebreid excuses aan: bekijk de beelden

Imanuelle Grives biedt uitgebreid excuses aan: bekijk de beelden

Imanuelle Grives biedt uitgebreid excuses aan: bekijk de beelden De in opspraak geraakte Imanuelle Grives was maandagavond aanwezig tijdens de première van de film Suriname, waar ze het woord nam en begon met een grap: "Ook slechte publiciteit is publiciteit." Uitgebreide excusesDe actrice, die de laatste maanden niet in het openbaar verscheen nadat ze werd veroordeeld voor drugsbezit, voelde zich geroepen haar excuses aan te bieden: "Ik heb de gelegenheid gekregen om iets te zeggen wat nodig is: Sorry. Sorry producenten, crew cast. Sorry, black comunity. Sorry, publiek, collega's en fans. Sorry dat ik mijn professionaliteit en voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd." Haar boetedoening krijgt vervolgens een warm applaus vanuit de zaal. Negatief benadeeldZe vervolgt: "Ik heb heel veel mensen negatief benadeeld." Hierna bedankt Grives een aantal mensen voor het snelle schakelen, doordat ze zelf niet meer mee kon werken aan de film. Fajah Lourens nam de rol die zij zou gaan spelen uiteindelijk van haar over. Bekijk de hele speech van Grives, die dj Fernando Halman op zijn Facebook plaatste, hierboven. Imanuelle Grives is dinsdagavond te gast bij Jinek, waar ze haar hele verhaal zal doen. Bekijk ook Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel: "Ik wil verantwoordelijkheid nemen" Bekijk deze video » Bekijk de officiële trailer 'Suriname' met o.a. Liza Sips en rapper Josylvio Bekijk deze video »
Show :
Imanuelle Grives biedt uitgebreid excuses aan: bekijk de beelden

De in opspraak geraakte Imanuelle Grives was maandagavond aanwezig tijdens de première van de film Suriname, waar ze het woord nam en begon met een grap: "Ook slechte publiciteit is publiciteit."

Uitgebreide excuses
De actrice, die de laatste maanden niet in het openbaar verscheen nadat ze werd veroordeeld voor drugsbezit, voelde zich geroepen haar excuses aan te bieden: "Ik heb de gelegenheid gekregen om iets te zeggen wat nodig is: Sorry. Sorry producenten, crew cast. Sorry, black comunity. Sorry, publiek, collega's en fans. Sorry dat ik mijn professionaliteit en voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd." Haar boetedoening krijgt vervolgens een warm applaus vanuit de zaal.

Negatief benadeeld
Ze vervolgt: "Ik heb heel veel mensen negatief benadeeld." Hierna bedankt Grives een aantal mensen voor het snelle schakelen, doordat ze zelf niet meer mee kon werken aan de film. Fajah Lourens nam de rol die zij zou gaan spelen uiteindelijk van haar over. Bekijk de hele speech van Grives, die dj Fernando Halman op zijn Facebook plaatste, hierboven.

Imanuelle Grives is dinsdagavond te gast bij Jinek, waar ze haar hele verhaal zal doen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives biedt uitgebreid excuses aan: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV