Patty Brard lanceert eigen schoonmaakcollectie From PB with Love

Patty Brard lanceert eigen schoonmaakcollectie From PB with Love

Patty Brard lanceert eigen schoonmaakcollectie From PB with Love In stijl schoonmaken dat kan nu met Patty Brard haar voorjaarschoonmaakcollectie From PB with Love. Veel volgers op Instagram reageren erg positief op de collectie die bij Kruidvat te koop is. Patty Brard x KruidvatDe collectie bevat verschillende schoonmaakartikelen, zoals huishoudhandschoenen, stoffer en blik, vloerwisser en een afwasborstel. Wie zich helemaal wil uitdossen, kan ook gaan voor huispakken, pantoffels, handdoeken, verschillende soorten tassen, keukenrollen, toiletpapier en een boodschappentrolley. In samenwerking met Kruidvat heeft Patty haar eigen voorjaasschoonmaak collectie From PB with love. Op=opPatty, die op dit moment met Gordon te zien is in het SBS6-programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, zegt dat het hard gaat: "Maar schiet op want het gaat hard! op = op", aldus de zangeres, Bekijk hierboven de video met daarin de schoonmaakcollectie van Patty Brard. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder Bekijk deze video » Patty Brard doet boekje open over incident André Hazes en Bridget Maasland Bekijk deze video »
Entertainment :
Patty Brard lanceert eigen schoonmaakcollectie From PB with Love

In stijl schoonmaken dat kan nu met Patty Brard haar voorjaarschoonmaakcollectie From PB with Love. Veel volgers op Instagram reageren erg positief op de collectie die bij Kruidvat te koop is.

Patty Brard x Kruidvat
De collectie bevat verschillende schoonmaakartikelen, zoals huishoudhandschoenen, stoffer en blik, vloerwisser en een afwasborstel. Wie zich helemaal wil uitdossen, kan ook gaan voor huispakken, pantoffels, handdoeken, verschillende soorten tassen, keukenrollen, toiletpapier en een boodschappentrolley. In samenwerking met Kruidvat heeft Patty haar eigen voorjaasschoonmaak collectie From PB with love.

Op=op
Patty, die op dit moment met Gordon te zien is in het SBS6-programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd, zegt dat het hard gaat: "Maar schiet op want het gaat hard! op = op", aldus de zangeres,

Bekijk hierboven de video met daarin de schoonmaakcollectie van Patty Brard.

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard lanceert eigen schoonmaakcollectie From PB with Love of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV